PRO-KUITU tiimi tukenasi!

Pro-Kuitu dieetti syntyi tarpeesta luopua muutamasta rankan elämän vaiheen tuomasta liikakilosta, mutta ehdottamasta ei:stä sille, että taas joutuisi itseään rääkkäämään. 

Tämä dieetti on kaikille meille, jotka haluamme olla lempeitä itsellemme ja kuitenkin voida hyvin, omassa ihanne painossamme.

Elina Isaksson on terveydenedistäjä ja kouluttaja. Pohjakoulutukseltaan hän on kätilö. Elina on työskennellyt ihmisten terveyden parissa jo 16 vuotta, keskittyen erityisesti suolisto-ongelmiin, jotka johtuvat ruokaintoleransseista sekä erilaisista tulehduksista kuin myös kovasta henkisestä stressistä. Hänen vastaanotollaan sekä monien kouluttamiensa valmentajien vastaanotoilla on käynyt jo yli 8500 ihmistä saamassa apua vaivoihinsa. Ihmisten kokonaisvaltainen hoitaminen sekä ennakkoluuloton ja avarakatseinen eri hoitomuotojen ja parannusmenetelmien käyttö ja hyödyntäminen asiakastyössä ovat Elinan vahvuuksia.

Placeholder Image
Placeholder Image

Maija Grace on toiminut liikunta– ja hyvinvointialan yrittäjänä 15 vuotta. Hän on työskennellyt liikunnanohjauksen parissa monia vuosia mm. ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerinä. Aikuisliikunnanohjaajan ammattitutkinnon suorittamisen rinnalla hän on valmistunut FISAF-sertifioiduksi personal traineriksi Eerikkilän urheiluopistossa. Hän on myös työskennellyt terveydenhuoltoalalla lähihoitajana. Viimeisinä vuosina hän on toiminut terveydenedistäjänä hoitaen suolistovaivoja mm. ruokavaliovalmennuksen avulla.

Jooga on tullut osaksi hänen omaa arkeaan ja työtä sen jälkeen, kun hän joutui kehonsa uupumisen takia vähentämään elämästään liian kuormittavaa liikuntaa. Hän huomasi, että joogan parissa voi vahvistua, pudottaa painoa ja pysyä terveenä vähemmälläkin ”rääkkäyksellä”.

Maija on hakenut jooganopettaja koulutuksensa Intiasta ja käy vuosittain päivittämässä tietotaitojaan siellä. Omia joogatunteja Maija on ohjannut kaksi vuotta (hatha/flow/YIN) ja ryhmät kasvavat jatkuvasti. Hän on huomannut, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tunnistaa oma “tyyppinsä” (ruumiinrakenne ja luonne) ja etsiä itselle sopiva tapa liikkua. Asiakkaat ovat kertoneet joogan suotuisista vaikutuksista, aineenvaihdunnan elpymisestä lihaksistossa ja koko kehossa sekä suoliston toiminnan parantumisesta, hermoston rauhoittumisesta, kiputilojen ja jumitusten vähentymisestä ja arjen stressitilojen vähentymisestä.

Mathilda Isaksson opiskelee solu- ja molekyylibiotiedettä Åbo Akademissa.  Opinnoissa perehdytään mm. soluihin, niiden elinkaareen sekä käyttäytymiseen. Tämä ala elää mullistavaa aikakautta, sillä niin paljon uusia löytöjä on tullut esille viime vuosien aikana. Mitä bakteerikantaamme tulee, osaamme nyt jo paljon enemmän kun vain 10 vuotta sitten. Tiedämme nyt paremmin kuinka paljon vaikutusta näillä pienillä organismeillä on kehossamme, mutta silti tämäkin on luultavasti vain murto-osa siitä, mitä voisimme tietää. On osattu esimerkiksi linkittää moni sairaus mm. diabetes, aspergers, parkinson's ja myös esim. ylipaino näiden pienten bakteerien olemassaoloon tai puuttumiseen kehostamme. Mikrobiomi kiinnostaa tutkijoita erittäin paljon ja sieltä voi löytyä vastaus moneen haasteeseen ja sairauteen joiden kanssa kamppailemme. Mathilda uskoo, että tämän kaltainen dieetti on tulevaisuutta. 

Placeholder Image

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Voit olla yhteydessä meihin laittamalla sähköpostia [email protected]

 

Powered by Kajabi